Kaj ponujamo in kako pristopiti v Cabin Buzz?

coworking center Jesenice

Deli objavo

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Stopi v stik.

Preveri razpoložljivost za več oseb.

coworking center Jesenice

Leta 2007 je na svetu delovalo 14 “coworkingov”, devet let kasneje pa že 11.000. Eksponentna rast se nadaljuje tudi v letu 2020, saj bo po podatkih spletne strani Ambista konec leta delovalo že 26.000 takih prostorov. Tudi sami se z veseljem pridružujemo vznemirljivemu trendu in to z jasno misijo. Želimo ustvariti mesto podjetništva, kjer je vse podrejeno dobremu počutju in spodbujanju kreativnosti vsakega posameznika. Udobno delo na daljavo v naši urbani koči je lahko začetek uspešne podjetniške zgodbe.

Uspešne zgodbe se začnejo v naši urbani koči …

Ne želimo samo širiti govoric, ampak so nam pomembna tudi dejanja. V Cabin Buzz-u lahko računate na pomoč in mentorstvo pri ustvarjanju in rasti vaše znamke, trženju vsebin ter povezovanju z nišnimi partnerji. Našo pomoč bomo prilagodili vašim potrebam in željam, tako da ste lahko na začetku svoje karierne poti ali pa ste že uveljavljeni mojstri.

coworking center Jesenice

Prostorski dizajn v Cabin Buzz-u sledi najnovejšim smernicam tako v arhitekturi kot v psihologiji dela in delovnega prostora. Naši prostori so odprti, dinamični, pametni in fleksibilni. Verjamemo v moč povezovanja in raznolikosti na trgu, zato želimo ustvariti mesto, kjer je deljenje dobrih praks pravilo in ne izjema. Vse skupaj je podrejeno spodbujanju kreativnosti in ustvarjanju uspešnih podjetij in znamk.

Cabin Buzz – prihodnost organiziranja delovnega mesta

Ker strmimo k trajnostnem razvoju, je cena participacije v celoti namenjena investicijam in stroškom udobnega bivanja. Vaš zakupljen delovni prostor lahko vključuje ugodnosti, namenjene udobnemu delu na daljavo:

✔️ Topli napitki, sadje
✔️ 24/7 dostop
✔️ Prevzem pošte
✔️ Avtomat za kavo
✔️ Kantina (kosilo/malica)
✔️ Participacija na dogodkih
✔️ Omarica s ključavnico
✔️ Kreativni prostori
✔️ Čiščenje prostorov
✔️ Parkirišče
✔️ Sobna rastlina
✔️ Delovna miza
✔️ Pisarniški stol
✔️ Hitri internet
✔️ Tiskalnik, …

coworking center Jesenice

V Cabin Buzz razvijamo ekosistem inovacij v svetu kreativnih rešitev. Skrbno opremljeni skupni prostori vključujejo prostore za sprostitev, konferenčno sobo in udobna delovna mesta. Vse skupaj je locirano v hitro rastočem proizvodno-poslovnem delu Jesenic, kjer vas bom s skupnimi močmi pripravili na uspeh.

Sodiš med podjetnike, kreativne posameznike ali inovatorje in si usmerjen v napredek? Ali pa le iščeš mesto za oddaljeno delo? Preveri razpoložljivost.

Povečaj doseg. Cena participacije je v celoti namenjena investicijam in stroškom udobnega bivanja.